Avoimet työpaikat
Fiksumpi ympäristö

Asiakkai­tamme

Yrityksen jätehuollon tehostaminen tai ratkaisu ajojärjestelyn haasteisiin. Jälkikäteen työn tulosta on helpompi arvioida kuin etukäteen.

Gasum Biotehdas Oy
"Lopputuloksen laatu ylitti odotuksemme"

Gasum Biotehdas Oy on suomalainen cleantech-yritys, joka tarjoaa eloperäisen jätteen käsittelypalvelua Suomen laajuisesti. Suomessa sijaitsevat seitsemän Biotehdasta jalostavat biojätteistä uusiutuvaa energiaa ja lannoitevalmisteita.

Näytä lisätiedot... Piilota lisätiedot

Gasum Biotehdas Oy

Lähtötilanne ja tavoite:

Gasum Biotehdas tarvitsi biojätettä käsitteleviin laitoksiin, sekä heidän hoitaman lannoitejakeluun raportointi ja ajojen ohjausjärjestelmän.

Ratkaisu:

ZeroWaste lannoitejakeluun räätälöity ajonhallintajärjestelmä ja asiakkuudenhallinta moduuli kattoivat Biotehtaan tarpeet.

Tulokset:

Ajantasainen tieto kuljetetuista jätemääristä, sekä satojen lannoiteasiakkaiden yksityiskohtainen tieto kuljetuksineen ja keräyssäiliöineen on nyt yhdessä järjestelmässä. Ajojärjestelyt ja kuljetustietojen tallentaminen tehdään suoraan mobiilipäätteestä.

"ZeroWaste oli helppo valinta usean toimipaikan ajonhallinnan sekä raportoinninratkaisuksi. Käyttöönoton nopeus ja läpivienti, kilpailukykyinen hinnoittelu sekä lopputuloksen laatu ylittivät odotuksemme"

Jan Reiners
Asiakkuuspäällikkö
Gasum Biotehdas Oy


Joen Loka
"Paras ohjelmistokokonaisuus toimintaamme"

Joen Loka on vuonna 1964 perustettu ympäristönhuoltopalveluita tarjoava perheyritys. Uusimmilla teknisillä ratkaisuilla ja asiantuntevalla henkilökunnalla, yritys on rakentanut vahvan maineensa laadukkaasta palvelusta ja tehokkaasta toiminnastaan.

Näytä lisätiedot... Piilota lisätiedot

Joen Loka

Lähtötilanne ja tavoite:

Käsittelylaitoksen vastaanotossa sekä kuljetusten ja keikkojen ohjauksessa ei ollut käytössä toiminnanohjausjärjestelmää jolla seurata kuljetettujen jätteiden määriä tai ohjata ajoja.

Ratkaisu:

ZeroWaste moduuleista käyttöön laitos, CRM ja ajonhallinta räätälöitynä Joen Lokalle.

Tulokset:

Tarkka tieto saapuneista materiaaleista, kuljetusten ohjaus mobiiliin ja siirtoasiakirjat sähköisesti allekirjoitettuna. Ajonhallinta mobiilina käytössä ajoneuvoissa ja asiakkuudenhallinta toimistossa ja terminaalissa.

"Yhteistyö yrityksemme toiminnanohjausjärjestelmän projektissa oli todella sujuvaa ja Enpros oli aidosti kiinnostunut etsimään parhaat ratkaisut toimintaamme. ZeroWaste järjestelmän helppokäyttöisyys oli muihin harkitsemiimme järjestelmiin nähden ylivoimainen."

Heikki Päivänurmi
Toimitusjohtaja
Joen Loka