Avoimet työpaikat
Fiksumpi ympäristö

Jätteenkuljetus

Selkeät järjestelmät ja sovellukset kuljetusten, siirtoasiakirjojen sekä asiakastietojen hallintaan.


Kuljetusliikkeet

ZeroWaste-siirtoasiakirja sovellus

Sähköinen siirtoasiakirja muodostuu asiakkaan ja kuljetettavan jätteen tiedoilla, EWC-koodein helposti mobiililaitteella. Automaattisesti arkistoituva ja sähköisesti allekirjoitettava siirtoasiakirja lähtee kaikkien osapuolten sähköposteihin napin painalluksella. Digitaaliset siirtoasiakirjat ovat aina tallessa ja haettavissa kätevästi kuljetusliikkeen omasta tietokannasta lain velvoittaman ajan.

Hinnasto 2019

Kokeile ilmaiseksi

Sähköinen siirtoasiakirja muodostuu helposti asiakas- ja kuljetustiedoilla, Android puhelimella tai tabletilla täytettynä. Kokeilkaa ilmaiseksi 30 päivän ajan, ei sitoumuksia tai määräaikaisia sopimuksia.

Kokeile ilmaiseksi 30 päivää


Kuljetusliikkeet

ZeroWaste-ajonhallinta

ZeroWaste -ajonhallinta on selkeä ympäristöhuollon tarpeet huomioiva järjestelmä, jossa räätälöitävä aloitusnäyttö sekä kalenteritoiminto pitää aina oleellisimmat asiat esillä ja nopeuttaa yrityksenne ajojärjestelyä. Ohjelmistomme toimii selainpohjaisesti ja kustannustehokkaasti älypuhelimilla tai tableteilla, joten kalliita laiteinvestointeja ei enää lisäksi tarvita. Järjestelmän suunnittelun keskeisimpiä lähtökohtia ovat olleet käytön yksinkertaisuus ja ympäristöhuollon tarpeiden ja vaatimusten huomiointi.

Ajolistat, keikat sekä asiakkaan kohdetiedot päivittyvät reaaliaikaisena ajojärjestelijän ja ajoneuvon päätelaitteen välillä. Ohjelmistossa voidaan muodostaa vakioituja reittejä tai luoda kuljettajille yksittäisiä keikkoja. Laskutustiedon ja yhteenvetoraporttien kokoaminen on helppoa ja nopeaa suurestakin tapahtumamäärästä. Järjestelmä on integroitavissa rajapintaratkaisuiden avulla muihin tieto- ja laskutusjärjestelmiin.

Kuljettajan sovelluksessa oleva navigointi, kohdehistoria ja tallennettavat valokuvat sekä selkeästi näkyvät työtehtävät yhteyshenkilöineen helpottavat töiden toteuttamista ja seurantaa. Siirtoasiakirjat muodostetaan sähköisin allekirjoituksin, sekä lähetetään suoraan järjestelmästä sitä tarvitsevien osapuolten sähköposteihin. Moduuleittain räätälöitävällä järjestelmämme mukaudumme monenlaisiin kuljetusliikkeiden ja ympäristöhuollon toimijoiden tarpeisiin.

Hinnasto 2019


Kysy lisää

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä ZeroWaste- ajonhallintajärjestelmän soveltuvuutta käyttöönne.

Yhteystiedot