Avoimet työpaikat
Fiksumpi ympäristö

Käsittely­laitokset

Selkeät järjestelmät ja sovellukset kuljetusten, siirtoasiakirjojen sekä asiakastietojen hallintaan.


Käsittelylaitokset

Vastaanotto ja raportointi

Tiedot tulevista ja lähtevistä jakeista sekä painoista sähköisesti allekirjoitetuille siirtoasiakirjoille

Käsittelylaitokseen tulevien tai sieltä lähtevien jakeiden kirjaaminen onnistuu kätevästi matkapuhelimella tai tabletilla. Saapuneista jakeista tehtävät siirtoasiakirjat muodostuvat ja tallentuvat tietokantaan ja lähtevät tarvittaessa automaattisesti asiakkaille sähköpostiin.

Koosteraportointi tai yksittäisten tietojen tarkastelu esimerkiksi materiaaleittain, ajanjaksoittain tai kuljetusyrityksittäin on järjestelmässä nopeaa. Eriin liittyvät lisätiedot, huomautukset tai reklamaatiot tallentuvat mobiiliapplikaation avulla kuvin ja tekstein saapuneen kuormatiedon liitteeksi laskutusjärjestelmiin.

Kuormantarkastus sovelluksen avulla on kenttähenkilön helposti tehtävissä muutokset ja dokumentointi kuormien sisältöihin liittyen. Muutokset kuormiin tallentuu ZeroWaste -järjestelmään ja antaa mahdollisuuden reklamoida tai palata muuttuneisiin kuormiin tulevaisuudessa.

ZeroWaste –ohjelmistomoduulit ovat integroitavissa rajapintaratkaisujen avulla muihin tieto- ja laskutusjärjestelmiin, jolloin tuetaan jo mahdollisesti olemassa olevien ohjelmistojen käyttöä.