Avoimet työpaikat
Fiksumpi ympäristö

Kuljetus­liikkeet

Selkeät järjestelmät ja sovellukset kuljetusten, siirtoasiakirjojen sekä asiakastietojen hallintaan.


Kuljetusliikkeet

ZeroWaste-siirtoasiakirja sovellus

Sähköinen siirtoasiakirja muodostuu asiakkaan ja kuljetettavan jätteen tiedoilla, EWC-koodein helposti mobiililaitteella. Automaattisesti arkistoituva ja sähköisesti allekirjoitettava siirtoasiakirja lähtee kaikkien osapuolten sähköposteihin napin painalluksella. Digitaaliset siirtoasiakirjat ovat aina tallessa ja haettavissa kätevästi kuljetusliikkeen omasta tietokannasta lain velvoittaman ajan.

Kuinka ZeroWaste-siirtoasiakirja sovellus auttaa kuljetusliikettänne?

Yksin­ker­tais­taa toimin­taanne

Ei enää paperisten siirtoasiakirjojen pyörittelyä ja täyttämistä osapuolten kesken.

Selkeyttää pro­ses­se­jan­ne

Asiakkaan tiedot ja jäte- nimikkeet EWC koodein valmiiksi haettuna tietokannastanne.

Siirto­asiakir­jat arkis­toi­tuna ja lähe­tet­tynä

Automaattinen tallennus web-portaaliin sekä lähetys osapuolille sähköposteihin. Sähköisesti allekirjoitettuna ja varustettuna omalla yrityksenne logolla.

Selkä ja läpinäkyvä hinnoittelu

Yrityskohtainen käyttöönottomaksu 145,00€ sisältää web-portaalin siirtoasiakirja.zerowaste.fi-käyttöoikeuden.
Hinnoittelu käyttäjäkohtaisten tunnusten määrän perusteella:

1-2 käyttäjää 49,00 €/kk
3-5 käyttäjää 89,00 €/kk
6-10 käyttäjää 129,00 €/kk
11-15 käyttäjää 159,00 €/kk
16→ käyttäjää kysy tarjous

Hinnat ovat ALV 0% hintoja.

Kokeile ilmaiseksi

Sähköinen siirtoasiakirja muodostuu helposti asiakas- ja kuljetustiedoilla, Android puhelimella tai tabletilla täytettynä. Kokeilkaa ilmaiseksi 30 päivän ajan, ei sitoumuksia tai määräaikaisia sopimuksia.

Kokeile ilmaiseksi 30 päivää


Kuljetusliikkeet

ZeroWaste-ajonhallinta

ZeroWaste -ajonhallinta on selkeä ympäristöhuollon tarpeet huomioiva järjestelmä, jossa räätälöitävä aloitusnäyttö sekä kalenteritoiminto pitää aina oleellisimmat asiat esillä ja nopeuttaa yrityksenne ajojärjestelyä. Ohjelmistomme toimii selainpohjaisesti ja kustannustehokkaasti älypuhelimilla tai tableteilla, joten kalliita laiteinvestointeja ei enää lisäksi tarvita. Järjestelmän suunnittelun keskeisimpiä lähtökohtia ovat olleet käytön yksinkertaisuus ja ympäristöhuollon tarpeiden ja vaatimusten huomiointi.

ZeroWaste-ajonhallinnan hyödyt

Työnohjaus helpottuu

Kätevän kalenteritoiminnon avulla on nopea tarkastella ja tehdä uusia keikkoja tai reittejä kuljettajakohtaisesti. Reaaliaikainen tieto kuljettajalta on aina ajojärjestelijän käytössä.

Selkeät työtehtävät

Kuljettajilla on aina vakiomuotoinen reitti ja kohdetiedoilla tallennettu ohjeistus näytöllään. Kohteeseen liitetyt kuvat ja lisätiedot tallentuvat kohdehistoriaan.

Siirtoasiakirjat arkistoituna ja lähetettyinä sähköisesti

Automaattinen tallennus ajonhallintajärjestelmään ja lähetys osapuolten sähköposteihin. Asiakkaan tiedot ja jätenimikkeet tulevat suoraan järjestelmästä lisättynä.

Asiak­kuu­den­hal­lin­ta helpot­tuu (CRM)

Tapahtumat, puhelut, tapaamiset ja sähköpostit ovat jatkossa aina tallessa ja helposti haettavissa asiakaskohtaisesti. Voit tallentaa asiakkaisiin liittyviä tietoja, tarjouksia, yhteyshenkilöitä ja asiakaskohtaisia tuotehintoja.

Vaivaton rapor­toin­ti

Järjestelmä kerää kuljetustiedoista jäte ja asiakaskohtaisia tietoja sekä muodostaa niistä raportteja viranomaisille, sidosryhmille tai yrityksen omaan käyttöön. Saaduilla tunnuksilla myös kuljetusliikkeen asiakkailla on mahdollisuus tarkastella omia jätetietojaan.

Laskutus­tieto suoraan kuljet­ta­jal­ta

Kuljettaja muodostaa suoraan toiminnastaan laskutustietoa joka hyväksymisen tai muokkaamisen jälkeen siirtyy laskutusohjelmistoonne rajapintaratkaisuiden avulla.

Ajolistat, keikat sekä asiakkaan kohdetiedot päivittyvät reaaliaikaisena ajojärjestelijän ja ajoneuvon päätelaitteen välillä. Ohjelmistossa voidaan muodostaa vakioituja reittejä tai luoda kuljettajille yksittäisiä keikkoja. Laskutustiedon ja yhteenvetoraporttien kokoaminen on helppoa ja nopeaa suurestakin tapahtumamäärästä. Järjestelmä on integroitavissa rajapintaratkaisuiden avulla muihin tieto- ja laskutusjärjestelmiin.

Kuljettajan sovelluksessa oleva navigointi, kohdehistoria ja tallennettavat valokuvat sekä selkeästi näkyvät työtehtävät yhteyshenkilöineen helpottavat töiden toteuttamista ja seurantaa. Siirtoasiakirjat muodostetaan sähköisin allekirjoituksin, sekä lähetetään suoraan järjestelmästä sitä tarvitsevien osapuolten sähköposteihin. Moduuleittain räätälöitävällä järjestelmämme mukaudumme monenlaisiin kuljetusliikkeiden ja ympäristöhuollon toimijoiden tarpeisiin.


Kysy lisää

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä ZeroWaste- ajonhallintajärjestelmän soveltuvuutta käyttöönne.

Yhteystiedot