• Helpottaa ajojärjestelyä
  • Nopeuttaa laskutusta
  • Selkeyttää keikkoja

ZeroWaste-ajonhallinta

Uusi ZeroWaste Ajonhallinta on täysin uudistettu sovellus kaikkien reitti- ja keikka-ajoja harjoittavien kuljetusliikkeiden tarpeisiin. ZeroWasten suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristöhuollon vaatimuksiin ajonhallinnan sovelluksesta. Sovellus on myös kattavasti räätälöitävissä yksilöllisten toiveiden ja vaatimusten mukaiseksi.

Muihin ajonhallinnan järjestelmiin nähden ZeroWasten etuna on yksinkertaisesti järjestelmän keveys ja toimintavarmuus, ominaisuuksista puhumattakaan. ZeroWaste ei vaadi toimiakseen laiteinvestointeja, kuten kalliita ja kömpelöitä ajoneuvopäätteitä – ZeroWasten kuljettajan sovellus toimii tavallisilla Android- tai iOS-puhelimilla ja -tableteilla. Toimistosovellus puolestaan toimii tietokoneen selaimella, joten tietokoneelle ei tarvitse edes asentaa mitään, jolloin etätyöskentelykin onnistuu, vaikka mökkilaiturilta.

Ajolistat, keikat sekä asiakkaan kohdetiedot päivittyvät reaaliaikaisena ajojärjestelijän tietokoneen ja kuljettajan älypuhelimen tai tabletin välillä. Ohjelmistossa voidaan muodostaa vakioituja reittejä tai luoda kuljettajille yksittäisiä keikkoja. Loppuasiakkaalle tai viranomaiselle toimitettavien yhteenvetoraporttien kokoaminen on helppoa ja nopeaa suurestakin tapahtumamäärästä. Laskutusta varten järjestelmä on integroitavissa rajapintaratkaisujen avulla muihin tieto- ja laskutusjärjestelmiin.

Kuljettajan sovelluksessa oleva navigointi, kohdehistoria ja tallennettavat valokuvat sekä selkeästi näkyvät työtehtävät yhteyshenkilöineen helpottavat töiden toteuttamista ja seurantaa. Rahtikirjat muodostetaan sähköisin allekirjoituksin, sekä lähetetään suoraan järjestelmästä sitä tarvitsevien osapuolten sähköposteihin.

Aidosti uutta ZeroWaste Ajonhallintasovellusta voimme ylpeänä esitellä, sillä se on varmasti liikkuvan työn ohjaukseen ja ympäristöhuollon alalle paras ja modernein – yrityksen koosta riippumatta. Tietojen tuonti nykyisistä ajo-ohjausjärjestelmistä ZeroWasteen onnistuu vaivattomasti eikä katkoja työskentelyyn pääse muodostumaan.

Keskeisimpiä ominaisuuksia kuljettajan sovelluksessa (Android ja iOS) mm.

  • Pakkaavan jäteauton reitit ja liikkuva keikkatyö samassa mobiilisovelluksessa
  • Yhtäaikainen kartta- ja listanäkymä valittavissa kuljettajalle
  • Työn vaiheiden etenemisestä reaaliaikainen tieto toimistolle
  • Jätelain mukaiset siirtoasiakirjat muodostuvat automaattisesti
  • Integraatiomahdollisuudet sekä laskutus, että esim. vaaka-järjestelmiin
  • Laskutus syntyy kokonaan ilman papereita, haluttaessa suoraan kuljettajan mobiilisovelluksesta syötetyillä tiedoilla.


Kysy lisää

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä ZeroWaste- ajonhallintajärjestelmän soveltuvuutta käyttöönne.

Yhteystiedot