Olisitko sinä meidän uusi

Asiakasvastaava

 

Lähetä hakemus osoitteeseen:

juuso.aaltonen@enpros.fi

Haemme rentoon ja kasvavaan ohjelmistoyhtiöömme asiakasvastaavaa Joensuuhun tai Helsinkiin vastaamaan nykyasiakassuhteiden hoitamisesta ja ylläpitämisestä. Työpäiväsi koostuvat uusien asiakkaiden käyttöönottojen ja koulutusten lisäksi myös nykyasiakkaiden kanssa työskentelystä ja ZeroWaste Siirtoasiakirja -palvelun kehittämisestä yhdessä asiakkaiden kanssa. ZeroWaste Siirtoasiakirja on Suomen käytetyin sähköinen rahti- ja siirtoasiakirjajärjestelmä.

Meiltä et löydä mikrojohtamista, ylipitkiä sisäisiä palavereja, kellokorttia tai kapeaa työnkuvaa. Sen sijaan meiltä löydät persoonasi vaatimaa vapautta ja vastuuta. CV:n tai urasi pituus ei ole ratkaiseva tekijä, vaan se millainen tyyppi ja asenne sinulla on. Toivomme kuitenkin, että olet ulospäin suuntautunut, rohkeasti sekä aktiivisesti kontaktia ottava asiakaspalveluhenkinen ja ongelmanratkaisukykyä omaava henkilö. Jos sinulta löytyy kokemusta kuljetusliiketoiminnasta tai ympäristöhuollosta, niin katsomme sen eduksi, sillä asiakaskuntasi muodostuu pääasiassa kyseisten alojen yrityksistä.

Teemme töitä yhtenä joukkueena ja tukenasi on aina koko organisaatio, joten yksin et jää koskaan.

Etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile vaan lähetä meille CV:si, sekä avoin hakukirjeesi jo tänään osoitteeseen juuso.aaltonen@enpros.fi, niin olet mukana valintaprosessissamme.

Lisätietoja antaa Juuso Aaltonen +358 41 539 3974. Kutsumme hakijoita haastatteluihin heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Taikaisin avoimiin työpaikkoihin