Digitaalinen

ZeroWaste Siirtoasiakirja

Täyttää jätelain vaatimukset. Helpottaa prosessejanne ja raportointia. Pitää siirtoasiakirjat tallessa.

Varaa maksuton esittely

Ottamalla käyttöösi ZeroWaste Siirtoasiakirjan, ovat siirtoasiakirjat jatkossa helposti saatavilla sähköisessä muodossa, eikä tarvetta papereille enää ole.

ZeroWaste Siirtoasiakirja

Yksinkertaisimmillaan kuljettajat luovat mobiilisovelluksessa siirtoasiakirjat, jotka tallentuvat kuljetusliikkeen järjestelmään. Siirtoasiakirjat voidaan lähettää asiakkaalle tai materiaalin vastaanottajalle kuljettajan tai toimistohenkilö­kunnan toimesta. Automaattisesti pilvipalveluun arkistoituvat ja sähköisesti allekirjoitetut siirtoasiakirjat ovat helposti haettavissa eivätkä pääse katoamaan.

 

Miten uusi jätelaki vaikuttaa siirtoasiakirjoihin?

Uusi jätelaki vaatii siirtoasiakirjojen tekemisen sähköisenä vuoden 2022 alusta lähtien. Lisäksi siirtoasiakirjojen tiedot pitää viedä joko sähköisesti tai naputella manuaalisesti kansalliseen siirtoasiakirjarekisteriin. ZeroWastessa tehdyt siirtoasiakirjat viedään automaattisesti tähän rekisteriin.

Millä laitteilla palvelua voi käyttää?

ZeroWasten käyttöön riittää, kunhan toimistolta löytyy tietokone internet-selaimella ja kuljettajien taskusta älypuhelin (Android tai iOS). Erillisiä laiteinvestointeja ei siis tarvita.

Millaisia raportteja siirtoasiakirjojen tiedoista saa muodostettua?

Siirtoasiakirjoista on helppo koota sähköinen raportti jätemääristä tai muista halutuista tiedoista, kuten esim. asiakaskohtaiset koonnit, työmaaraportit tai kullekin käsittelylaitokselle toimitetut tonnimäärät. Palveluun on myös mahdollista räätälöidä raporttipohjia tarpeiden mukaan.

Oppivatko kuskit käyttämään ZeroWastea?

ZeroWaste on helppokäyttöinen ja ketterä sovellus, joka on suunniteltu kuljettajan käyttökokemus edellä, joten käytön oppii nopeasti. Asiakkaidemme kuskeista monille älypuhelin ei ole aikaisemmin ollut tuttu työväline, mutta ZeroWasten käytön aloittaminen on silti luonnistunut kätevästi.

 

Kuinka ZeroWaste Siirtoasiakirja -sovellus auttaa yritystänne?

 • Säästää työaikaa – Ei enää paperisten siirtoasiakirjojen pyörittelyä, etsimistä ja täyttämistä osapuolten kesken.
 • Tuottaa tietoa raportointia varten – Jätemäärä- ja työmaaraportit kätevästi parilla klikkauksella
 • Pitää asiakirjat tallessa Automaattisesti pilvipalveluun arkistoituva ja sähköisesti allekirjoitettava siirtoasiakirja kaikkien osapuolten sähköposteihin napin painalluksella.
 • Helpottaa prosesseja – Asiakkaan tiedot ja jätenimikkeet EWC-koodein valmiiksi haettuna tietokannastanne kätevästi mobiililaitteella.

Käyttöönoton prosessi:

 1. Asiakas tilaa ZeroWaste siirtoasiakirjan käyttöönsä
 2. Asiakkaan käyttäjille perustetaan palveluun tarvittavat tunnukset ja linkitetään järjestelmään asiakkaan tarvitsemat tiedot (laitokset, materiaalit). Asiakkaan asiakasrekisteri voidaan lukea tarvittaessa sisään palveluun.
 3. Palvelu on nyt käyttövalmis. Asiakkaan halutessa ZeroWastelta voidaan kouluttaa siirtoasiakirjan käyttöä. Palvelu on kuitenkin helppokäyttöinen, joten monet asiakkaistamme ovat halunneet ottaa sen suoraan käyttöön ilman koulutusta.
 4. Käyttöönoton jälkeen käytön tuki on puhelinsoiton tai sähköpostiviestin päässä

Olen kiinnostunut ZeroWaste Siirtoasiakirjasta, miten toimin?

 1. Soita tai laita viestiä meille. Käydään yhdessä läpi tarpeesi
 2. Esittelemme palvelun toiminnan
 3. Annamme teille tunnukset palvelun käyttöä varten
 4. Aloitamme yhteistyössä käyttöönottoprojektin

Hinnasto 2021

Kokeile ilmaiseksi

Sähköinen siirtoasiakirja muodostuu helposti asiakas- ja kuljetustiedoilla, Android puhelimella tai tabletilla täytettynä. Kokeilkaa ilmaiseksi 30 päivän ajan, ei sitoumuksia tai määräaikaisia sopimuksia.

Ota yhteyttä!

Varaa maksuton esittely