Sähköinen Siirtoasiakirja

Täyttää jätelain vaatimukset. Helpottaa prosessejanne ja raportointia. Pitää siirtoasiakirjat tallessa.

Varaa maksuton esittely

Ottamalla käyttöösi ZeroWaste Siirtoasiakirjan, ovat siirtoasiakirjat jatkossa helposti saatavilla sähköisessä muodossa, eikä tarvetta papereille enää ole.

 

Sähköinen siirtoasiakirja jätteiden kuljetukseen

ZeroWasten sähköinen siirtoasiakirja on kuljettajan työtä nopeuttava työkalu. Yksinkertaisimmillaan kuljettajat luovat mobiilisovelluksessa siirtoasiakirjat, jotka tallentuvat kuljetusliikkeen järjestelmään. Sähköinen siirtoasiakirja voidaan lähettää asiakkaalle tai materiaalin vastaanottajalle kuljettajan tai toimistohenkilö­kunnan toimesta. Automaattisesti pilvipalveluun arkistoituvat ja digitaalisesti allekirjoitetut siirtoasiakirjat ovat helposti haettavissa eivätkä pääse katoamaan.

Miten uusi jätelaki vaikuttaa siirtoasiakirjoihin?

Uusi jätelaki vaatii siirtoasiakirjojen tekemisen sähköisenä vuoden 2022 alusta lähtien. Lisäksi siirtoasiakirjojen tiedot pitää viedä joko sähköisesti tai naputella manuaalisesti kansalliseen siirtoasiakirjarekisteriin. ZeroWastessa tehdyt siirtoasiakirjat viedään automaattisesti tähän rekisteriin.

Millä laitteilla palvelua voi käyttää?

ZeroWasten käyttöön riittää, kunhan toimistolta löytyy selaimella varustettu tietokone ja kuljettajien taskusta älypuhelin (Android tai iOS). Erillisiä laiteinvestointeja ei siis tarvita.

Millaisia raportteja siirtoasiakirjojen tiedoista saa muodostettua?

Digitaalisista siirtoasiakirjoista on helppo koota sähköinen raportti jätemääristä tai muista halutuista tiedoista, kuten esim. asiakaskohtaiset koonnit, työmaaraportit tai kullekin käsittelylaitokselle toimitetut tonnimäärät. Palveluun on myös mahdollista räätälöidä raporttipohjia tarpeiden mukaan.

Onko ZeroWaste helppokäyttöinen kuljettajille?

ZeroWaste on helppokäyttöinen ja ketterä sovellus, joka on suunniteltu kuljettajan käyttökokemus edellä, joten käytön oppii nopeasti. Asiakkaidemme kuskeista monille älypuhelin ei ole aikaisemmin ollut tuttu työväline, mutta ZeroWasten käytön aloittaminen on silti luonnistunut kätevästi.

 

Käyttöönottoprosessi:

  1. Asiakas tilaa ZeroWaste Siirtoasiakirjan käyttöönsä
  2. Asiakkaan käyttäjille perustetaan palveluun tarvittavat tunnukset ja linkitetään järjestelmään asiakkaan tarvitsemat tiedot (laitokset, materiaalit). Asiakkaan asiakasrekisteri voidaan lukea tarvittaessa sisään palveluun.
  3. Palvelu on nyt käyttövalmis. Asiakkaan halutessa ZeroWastelta voidaan kouluttaa siirtoasiakirjan käyttöä. Palvelu on kuitenkin helppokäyttöinen, joten monet asiakkaistamme ovat halunneet ottaa sen suoraan käyttöön ilman koulutusta.
  4. Käyttöönoton jälkeen käytön tuki on puhelinsoiton tai sähköpostiviestin päässä

 

Olen kiinnostunut ZeroWaste Siirtoasiakirjasta, miten toimin?

  1. Soita tai laita viestiä meille. Käydään yhdessä läpi tarpeesi
  2. Esittelemme palvelun toiminnan
  3. Annamme teille tunnukset palvelun käyttöä varten
  4. Aloitamme yhteistyössä käyttöönottoprojektin

Hinnasto 2023

 

Kokeile ilmaiseksi

Sähköinen siirtoasiakirja muodostuu helposti asiakas- ja kuljetustiedoilla, Android tai iOS puhelimella tai tabletilla täytettynä. Kokeilkaa ilmaiseksi 30 päivän ajan, ei sitoumuksia tai määräaikaisia sopimuksia.

Ota yhteyttä!

Myynti
013 72 903 34
Asiakaspalvelu – Siirtoasiakirja
013 72 903 31
asiakaspalvelu@enpros.fi

Varaa maksuton esittely