• Täyttää jätelain vaatimukset
  • Helpottaa prosessejanne ja raportointia
  • Pitää siirtoasiakirjat tallessa

ZeroWaste Siirtoasiakirja -sovellus

Get it on Google Play

Ottamalla käyttöösi ZeroWaste Siirtoasiakirjan, ovat siirtoasiakirjat jatkossa helposti saatavilla sähköisessä muodossa, eikä tarvetta papereille enää ole.

Paperisten siirtoasiakirjojen arkistoiminen vie aina tilaa, hakeminen on hidasta ja niitä saattaa helposti kadota matkalla. Digitaalisessa ZeroWaste Siirtoasiakirjasovelluksessa ei tätä ongelmaa ole. Automaattisesti pilvipalveluun arkistoituvat ja sähköisesti allekirjoitetut siirtoasiakirjat ovat helposti haettavissa eivätkä koskaan pääse katoamaan. Käytettävyydeltään ZeroWaste on erittäin helppo ja yksinkertainen, eikä laiteinvestointeja tarvita – riittää kunhan toimistolta löytyy tietokone internetselaimella ja kuljettajien taskusta älypuhelin (Android tai iOS).

Digitaalinen siirtoasiakirja on helppo perustaa joko tilauksen vastaanoton yhteydessä toimistolla tai paikan päällä kuljettajan toimesta mobiilisovelluksella. Digitaaliseen siirtoasiakirjaan tallentuu kaikki tarvittava tieto kuljetuksesta, kuten asiakkaan ja kuljetettavien jätteiden tiedot EWC-koodein sekä eri kuljetusvaiheiden aika- ja paikkatiedot. Luotu siirtoasiakirja on kaikkien kuljetuksen osapuolten nähtävillä koko kuljetustapahtuman ajan.

Siirtoasiakirjat siirtyvät digitaalisina kuljettajalta suoraan toimistolle sekä asiakkaan ja vastaanottolaitoksen sähköposteihin. Siirtoasiakirjoista on helppo koota sähköinen raportti jätemääristä tai muista halutuista tiedoista, kuten esim. asiakaskohtaiset koonnit, työmaaraportit tai kullekin käsittelylaitokselle toimitetut tonnimäärät.

Hinnasto 2021

Kuinka ZeroWaste-siirtoasiakirja sovellus auttaa kuljetusliikettänne?

Säästää työaikaa

Ei enää paperisten siirtoasiakirjojen pyörittelyä ja täyttämistä osapuolten kesken.


 

Helpottaa pro­ses­se­jan­ne

Asiakkaan tiedot ja jätenimikkeet EWC-koodein valmiiksi haettuna tietokannastanne kätevästi mobiililaitteella.


Pitää siirto­asia­kirjat tallessa

Automaattisesti pilvipalveluun arkistoituva ja sähköisesti allekirjoitettava siirtoasiakirja kaikkien osapuolten sähköposteihin napin painalluksella.


Kokeile ilmaiseksi

Get it on Google Play

Sähköinen siirtoasiakirja muodostuu helposti asiakas- ja kuljetustiedoilla, Android puhelimella tai tabletilla täytettynä. Kokeilkaa ilmaiseksi 30 päivän ajan, ei sitoumuksia tai määräaikaisia sopimuksia.