Vahva kasvu jatkui vuonna 2020 – asiakasyritysten määrä tuplaantui

Pandemian vaikutukset useille toimialoille ovat olleet merkittäviä. Kriisi on kuitenkin tuonut myös mahdollisuuksia yrityksille kehittää liiketoimintaansa sekä antanut lisävauhtia digitalisaation kehitykselle. Tämä kehityssuunta on näkynyt myös Enprosin digitaalisten ratkaisujen kasvaneessa kysynnässä ja uusissa innovaatioissa.

Olemme Enprosilla viime vuoden aikana kokonaan uudistaneet suositut ZeroWaste Ajonhallinta sekä Siirtoasiakirja -sovellukset. Uudistusten myötä saimme tuotua mobiilisovelluksemme ladattavaksi myös iOS-käyttöjärjestelmän laitteille. Tämä tarkoittaa, että sovelluksemme löytyvät nyt sekä Googlen Play -kaupasta että Applen App Storesta.

Uudistuneet sovellukset ovat myös löytäneet käyttäjänsä, sillä ZeroWaste -sovelluksia käyttävien asiakasyritysten määrä on jopa kaksinkertaistunut viime vuoden aikana. Yhteensä käyttäjiä ZeroWaste -tuotteilla on jo useita tuhansia.

Enpros Oy:n myyntijohtaja Juuso Aaltonen on innoissaan myös vuoden 2021 näkymistä. ”Vuosi 2021 tulee olemaan entistä vauhdikkaampi, sillä tähtäämme edelleen yli 50 %:n kasvuun ja sovelluspuolella on tulossa asiakkaillemme koko ajan uutta. Emme voi hidastaa vauhtia, sillä tarkoituksenamme on olla jatkossakin ympäristöhuollon ohjelmistoihin keskittynyt toimija, jonka asiakkaat pääsevät hyötymään uusimmista helppokäyttöisistä ja moderneista järjestelmistä ensimmäisinä. Rekrytointeja tulemme jatkamaan sekä ohjelmistokehitys- että asiakkuuksien puolella. Tällä hetkellä kehitysputkessa on mm. Ajonhallintasovelluksen toimistopuolen järjestelmän uusiminen sekä uusia mobiilisovellusratkaisuja töiden tilaukseen ja materiaalien vastaanoton haasteisiin. Kiitos vuodesta kuuluu niin asiakkaillemme kuin kaikille Enpros Oy:n työntekijöille. Haastava koronavuosikin on saatu käännettyä tiiviillä yhteistyöllä kasvuksi.”

Lisätiedot